De vereniging van Fleet & Mobility Managers

"let it fleet" is geboren

 

Wim Buzzi en Alain Duez, samen goed voor meer dan 45 jaar ervaring in de fleetsector, besloten tijdens de lockdown van 2020 om van de nood een deugd te maken en de koppen samen te steken, wat resulteerde in het ontstaan van let it fleet.


Elon Musk zei “One doesn’t create companies for the sake of creating companies, but to get things done”. En “getting things done” is het stokpaardje van let it fleet. Diepgaande expertise op het vlak van automotive en wagenparkbeheer wordt bij let it fleet gebundeld om F&M managers te ondersteunen met gericht advies dat steevast “out of the box” is.

Voor meer informatie: www.letitfleet.com

Zie ook op link2fleet

Onze beste wensen voor let it fleet

Wegens verbod opgelegd door de autoriteiten voor evenementen en uit voorzorg,
wordt onze Fleet Corner avond van 31/03/2020 bij VIAS geannuleerd
en uitgesteld naar een latere datum. 
 
Wij zullen jullie zo snel mogelijk informeren
 Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

The Fleet Corner Team

ANNULATIE Next Fleet Corner

Wij geven u alvast afspraak bij Fleet Corner op ?????, met als Thema "Security at the heart of your decisions - VIAS"

Bij VIAS Institute


Voorgesteld door: VIAS Institute.

Alle informatie zijn beschikbaar via deze link


Met vriendelijke groeten

The Fleet Corner Team
Image
Image

Een partner van Fleet Corner worden ?

Onze laatste video ...

De voordelen van Fleet Corner

We zijn er om jullie te helpen ...

Bijeenkomsten één maal per maand

De bijeenkomsten worden één maal per maand gepland, te weten 9 maal per jaar, met uitzondering van de maand juli en augustus (iedere laatste dinsdag van de maand).  De maand december is gereserveerd voor de eindejaarsreceptie.
 
Elk evenement wordt georganiseerd rond één of twee thema’s, ontwikkeld en behandeld door de sponsors van de avond en dit in samenwerking met de bestuurders van Fleet Corner.
 
 

Een duidelijk web site

De maandelijks te behandelen onderwerpen worden vooraf aangekondigd op de site in de rubriek "jaarlijks programma".  Dit geldt eveneens voor de thema's van de workshops en brainstormings die op het programma staan.  Bijkomende activiteiten en thema-avonden zullen af en toe georganiseerd worden voor de leden met de steun van de partners.
 
Een internet site informeert de bezoeker van de website over de acties en diensten van Fleet Corner via verschillende rubrieken.  Een gedeelte van de site is voorbehouden voor de leden waarbij o.a. specifieke diensten voor leden beschikbaar zijn, een bibliotheek per thema,  een ledenlijst, vragen/antwoorden, een suggestie postbus, foto galerij, ...
 

Voordelen

Fleet Corner biedt eveneens de mogelijkheid aan zijn leden en partners hun lokalen te gebruiken voor vergaderingen, lancering van nieuwe modellen, producten, enz. aan de “Fleet Corner lidmaatschap” prijs.

Onze partners

De partners zijn de belangrijkste spelers in de sector (invoerders, verhuurders, verzekeraars, brandstofmaatschappijen, dienstverlenende bedrijven,…) nemen beurtelings de organisatie van geplande thema-avonden in samenwerking met Fleet Corner voor hun rekening. 

De partners kunnen ook lid zijn (zichtbaarheid, aanwezigheid en identieke bijdrage voor iedereen). 

Image

Al meer dan 10 jaar staat Fleet Corner tot uw dienst. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.