Test het Fleet Corner concept ! Waarom niet ?

  

U bent verantwoordelijk voor de vloot en mobiliteit,  u bent werkzaam als verantwoordelijke in de Fleet sector en u wenst in contact te komen met andere beslissingnemers in de Fleet sector ?

Kom dan het Fleet Corner concept testen ! Deze test laat u toe u te informeren over de inhoud (presentaties van gerenomeerde sprekers en specialisten in de Fleet sector) , beslissingnemers te ontmoeten en uw ervaring te delen met hen (Networking) in een gemoedelijke en verrijkende sfeer. 

Zo blijft u op de hoogte van alle "Best Practices" en recentste innovaties of nieuwigheden op het vlak van Fleet (persoonlijke verrijking gegarandeerd !) zodat u het beheer en de mobiliteit van uw vloot alsook uw eigen activiteit in de Fleet sector kan optimaliseren.

Vraag uw unieke uitnodiging (Guest TEST) aan om Fleet  Corner te komen ontdekken via deze formulier of laat u sponsoren door een lid  van Fleet Corner.

In afwachting u te mogen ontmoeten bij een volgende Fleet Corner  en uw opinie over het concept te leren.  

Wij aanvaarden niet als leden of genodigden van Fleet Corner  :

  •  De concessiehouders of groepen van concessiehouders van automerken.
    (de automerken hebben hun specifieke Fleet vertegenwoordigers als Leden/Partners van Fleet Corner en kunnen het dealernetwerk van hun merk informeren).
  •  Elk bedrijf, vereniging, federatie of personen die geen deel uitmaken van de fleet sector.
 
The Fleet Corner Team